Muğla Ak Parti İl Başkanımız Sayın Kadem METE ve Yönetim Kurulu Üyesi Şenol DEMİRTAŞ’ın Başhekimimize ziyaretleri..
27 Kasım 2020

Muğla Ak Parti İl Başkanımız Sayın Kadem METE ve Yönetim Kurulu Üyesi Şenol DEMİRTAŞ Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret esnasında Pandemi süreci, hastanemizde hizmet veren birimler ve hizmete girecek olan birimler hakkında görüşülerek bilgi verildi. Muğla Ak Parti İl Başkanımız Sayın Kadem METE ve Yönetim Kurulu Üyesi Şenol DEMİRTAŞ Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI’ya ve bu süreçte üstün gayretle çalışan sağlık çalışanlarımıza başarılar dileyerek hastanemizden ayrıldılar. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Başhekim
Op. Dr. Şadi BALLI