Menteşe Devlet Hastanesi’nde Başhekim Op. Dr. Şadi BALLI’nın aşılanmasıyla birlikte sağlık çalışanlarına 1. Doz aşılama uygulamasına başlandı.
14 Ocak 2021

Sağlık Bakanlığımızın aşılama talimatını vermesiyle birlikte tüm illerimizdeki hastanelerde olduğu gibi kurumumuzda da covİd-19 aşılama programı çerçevesinde ilk olarak Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI aşılandı. Başhekimimiz ‘uzun zamandır canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederek aşının, hastalığın yayılma hızının azalmasını sağlayacağını, yapılan çalışmaların aşının etkinliğini yeterince desteklediğini vurguladı ve başta hastanemiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı aşı olmaya davet etti. Aşının ülkemize gelmesiyle birlikte sağlıklı ve umutlu günlerin yakın olduğunu, herkese şifa olması temennilerinde bulundu. Başhekimimizin aşılanması sonrasında hastanemiz sağlık çalışanları ile İl Sağlık Müdürlüğü personeli, Halk Sağlığı Laboratuvarı çalışanları, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personeli, 112 İstasyonu Ekibi ve Özel Sektör sağlık çalışanlarının aşılaması yapıldı. Aşılama ünitesinde 10 adet aşılama odası eş zamanlı hizmet vermekle birlikte aşılamalar arası oda havalandırması sağlanarak sosyal mesafe, hijyen kuralları düzeninde aşılama işlemine devam edilmektedir.

Şifa olması dileğiyle, sağlıklı günler…