Menteşe Devlet Hastanesi’nde 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan 2022

Menteşe Devlet Hastanesi’nde 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Menteşe Devlet Hastanesi polikliniklerine muayene olmaya gelen çocuklar unutulmadı. Polikliniklere muayeneye gelen çocuklar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte 23 Nisan etkinliği kapsamında çocukların bayramını kutlamak için poliklinik girişine stand kuruldu. Öğrenci arkadaşlarımız palyaço kıyafeti giyip, şarkılar eşliğinde özel olarak hazırlanan balon ve hediyeleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Caner AYDIN, İdare Ekibimiz ve Başhekim Op. Dr. Şadi BALLI ile beraber çocuklara taktim ettiler, çocuklarımızla birlikte boyama yaptılar. Karşılarında palyaço kıyafeti giymiş ellerinde, balonlar olan arkadaşlarımızı gören çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Başhekim Op. Dr. Şadi BALLI; "Burada biraz erken de olsa çocuklarımızın bayramı 23 Nisan'ı kutluyoruz. Dünyanın en değerli varlıkları olan çocuklarımızı, nasıl mutlu ederiz diye çalışıyoruz. Onların sağlıklarına daha fazla katkı sağlayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız çünkü onlar gelecek. Hastanemizde düzenlenen bu etkinliğe destek veren ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.
23 nisan - 1.jpeg