Hastanemizde Yeni Teknoloji Böbrek Taşı Kırma Cihazımız (ESWL) Hizmete Girdi.
07 Haziran 2022

Hastanemizde Yeni Teknoloji Böbrek Taşı Kırma Cihazımız (ESWL) Hizmete Girdi.
Hastanemizde, böbrek taşlarının ameliyatsız tedavisinde kullanılan Böbrek Taşı Kırma Cihazı (ESWL), hastalarımızın hizmetine sunulmuş olup hasta kabulüne başlanmıştır. Böbrek taşlarının tedavisinde ESWL cihazı şok dalgaları kullanılarak anestezi uygulamadan, ağrısız ve sancısız tedavi olanağı sunmaktadır. Böbrek taşı rahatsızlığı olan hastalarımız Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), Alo 182 veya hastanemiz Üroloji Polikliniğine başvurarak rahatlıkla randevu alabilirler. Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI; “Hastalarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve bu hizmetlere ulaşılabilirliği kolaylaştırmak amacıyla tıbbi cihaz envanterimizi her geçen gün yeniliyor ve arttırıyoruz. ESWL ile ameliyatsız gerçekleştirilen işlem tedavide büyük kolaylık, konfor ve rahatlık sağlıyor. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

• ESWL 2.jpeg
  • ESWL 3.jpeg