Hastanemizden bir yenilik daha… Nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla her geçen gün güçlenen hastanemizde; Gastroskopik ve Kolonoskopik işlemlerin yapıldığı Endoskopi Ünitesi İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Burak MÜLAYİM’in destekleri ve Başhekimi
11 Mayıs 2023

Hastanemizden bir yenilik daha…

Nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla her geçen gün güçlenen hastanemizde; Gastroskopik ve Kolonoskopik işlemlerin yapıldığı Endoskopi Ünitesi İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Burak MÜLAYİM’in destekleri ve Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI’nın gayretleriyle vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

Endoskopi Ünitemizin açılışını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Burak MÜLAYİM ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Esin NEBİOĞLU ile Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI ve İdari Ekibimiz tarafından; hastanemize Gastroskopi-Kolonoskopi cihazları ve aparatlarının bağışını yapan değerli bağışçımız adına Muğla Barosu Genel Sekreteri Av. Şükriye METİN’e teşekkür ve şükranlarını sunarak Merhume Zühra KÖSEOĞLU’nun yakınlarına iletilmek üzere plaket takdim edildi ve Ünitemize “Zühra KÖSEOĞLU Endoskopi Ünitesi” adı verildi.

Endoskopi Ünitemizde, tüm sindirim sistemi hastalıklarına yönelik tanısal ve tedavi edici işlemler; Genel Cerrahi Uzmanlarımız, tecrübeli hemşirelerimiz ve teknolojik tıbbi donanımız eşliğinde yapılmaktadır. Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevularınızı alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

• i1.jpeg
  • i2.jpeg