“6 Haziran Diyetisyenler Günü” kutlu olsun.
06 Haziran 2023

Toplumu sağlıklı ve doğru beslenmeye yönlendirerek sağlığın korunmasında önemli rol üstlenen başta hastanemiz diyetisyenleri olmak üzere tüm diyetisyenlerimizin “6 Haziran Diyetisyenler Günü” kutlu olsun.
6 Haziran Diyetisyenler Günü dolayısıyla Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI ve İdari Ekibimiz, hastanemizin değerli diyetisyenleriyle bir araya gelerek günlerini kutladılar.
Başhekimimiz Op. Dr. Şadi BALLI; “Diyetisyenler sadece kilo problemi yaşayan kişilere çözüm üreten değil, hayati önem taşıyan hastalıklara yönelik de doğru beslenme metoduyla hastalıkları bertaraf etmede yol gösteren kişilerdir. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmamız için bizleri bilinçlendirerek, sağlıklı yaşama olan katkıları için tüm diyetisyenlerimize teşekkür ediyor, günlerini kutluyorum” dedi.

• WhatsApp Image 2023-06-06 at 14.43.42.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-06-06 at 14.43.39.jpeg